Sus
  • BIROUL NAȚIONAL DE STATISTICĂ AL REPUBLICII MOLDOVA
The 3 steps are Choose table, Choose variable and Show result. You are currently at Alege variabila

Castigul salarial mediu brut pe activitati economice, pe sectoare si luni, 2014-2016

Alege variabilele

Selectați fie cu cursorul trăgând în jos peste valorile dorite, fie cu butonul SHIFT pentru a selecta valorile una după alta, fie cu butonul CTRL pentru a selecta valori care nu sunt una după alta.
Directia statistica salariilor
Lei
Biroul National de Statistica
Metadate
Acum ați ajuns la pagină, Alegeți variabila. Această pagină vă oferă posibilitatea de a selecta ce variabile și valori doriți să afișați în rezultatul tabelului. O variabilă este o proprietate a unei unități statistice. Pagina este împărțită în mai multe casete, câte una pentru fiecare variabilă, unde puteți selecta valori făcând clic pentru a evidenția una sau mai multe valori. Începe întotdeauna cu variabila statistică, care este valoarea principală numărată în tabel.
Câmp pentru căutarea unei anumite valori în caseta listă. Acestea sunt exemple de valori pe care le puteți căuta.0 ACTIVITATI ECONOMICE - total , A AGRICULTURA, SILVICULTURA SI PESCUIT , 01 Agricultura, vanatoare si servicii anexe ,

Selectat: 0 Total: 102

Variabilă opțională

Selectat: 1 Total: 3

Variabilă obligatorie

Selectat: 0 Total: 3

Variabilă opțională
Câmp pentru căutarea unei anumite valori în caseta listă. Acestea sunt exemple de valori pe care le puteți căuta.Ianuarie , Februarie , Martie ,

Selectat: 0 Total: 13

Variabilă obligatorie
Numărul de celule cu date selectate este:
(numărul maxim permis este de 10 000)

Prezentarea pe ecran este limitată la 10 000 rânduri și 50 coloane

Numărul celulelor selectate depașește maximul permis 10 000

Note generale:

Incepind cu luna ianuarie 2014 este implementata in practica versiunea noua a Clasificatorului Activitatilor din Economia Moldovei (CAEM Rev.2), armonizat integral cu Nomenclatorul de Activitati Economice din Comunitatea Europeana (NACE Rev.2).
Datele sint prezentate pe unitatile economice si sociale cu 4 si mai multi salariati si toate institutiile bugetare, indiferent de numarul de salariati.
Fara datele raioanelor din partea stinga a Nistrului si mun. Bender.
Simboluri folosite:
- = evenimentul nu a existat
.. = lipsa de date
... = date confidentiale